▷ Bialto | Lloguer Habitatges Obra Nova a Barcelona i Madrid

Benvinguts al nou concepte d’habitatge de lloguer

Benvinguts a Bialto

La vida
és per
viure-la.

A Bialto creiem en un nou concepte de lloguer d’habitatge. Una experiència vital. Tot comença quan entens que la vida és per viure-la. Més enllà de quatre parets. I com ho hem fet? Elevant el benestar a la màxima potència. Creant espais. Per connectar i desconnectar. Pensant en el barri. Perquè també és el nostre. Sent sostenibles no per moda, sinó per convicció. Utilitzant energies renovables per una eficiència energètica respectuosa amb el planeta.

Perquè estem convençuts que les coses es poden fer d’una altra manera.

Benvinguts a un estil de vida en el qual viure és el primer.

Descobreix els nostres habitatges de lloguer

Descobreix

Vila Bonaplata

La Marina del Prat Vermell / Barcelona

Descobreix-ho

La teva nova llar pensa com tu.

Llars sostenibles

Espectaculars i àmplies vivendes d´obra nova pensades des de la sostenibilitat i el respecte pel planeta que compten amb la qualificació internacional BREEAM Very Good i amb una funcionalitat per viure la vida d´una altra manera.
Descobreix-ho

Gimnàs, piscina, coworking, meeting room... Espais que et faran la vida més fàcil.

Gaudeix

A Vila Bonaplata podreu gaudir del vostre habitatge i a més d´una gran varietat de lluminoses i diàfanes zones comunes tant per a l´oci com el treball.
Descobreix-ho

Descobreix
els nostres habitatges de lloguer

T’oferim habitatges espectaculars d’obra nova, amb espais comuns per al lleure i la feina, amb una gran oferta de serveis a canvi d’una quota sorprenent.

Bialto Vila Bonaplata viviendas de alquiler en Marina del Prat Vermell, Barcelona

Gener

2022

En comercialització

Vila Bonaplata

Marina del Prat Vermell, Barcelona

El teu habitatge de lloguer a Marina del Prat Vermell, el nou 22@. Pisos de disseny de 80 a 200m2, de 2, 3 i 4 habitacions, amb 2 i 3 banys complets, cuina completament equipada, àmplies terrasses amb lluminosos finestrals, aire condicionat, calefacció, pàrquing i traster. Tots els nostres edificis tenen acabats de primera qualitat i certificat de sostenibilitat.

Descobreix-ho
Bialto nueva promoción de pisos de alquiler en Badalona

1er
trimestre.

2023

En comercialització

Badalona

Barcelona

Pisos de disseny de 70 a 150m2, de 2, 3 i 4 habitacions, amb 1 i 2 banys complets, cuina completament equipada, àmplies terrasses amb lluminosos finestrals, aire condicionat, calefacció, pàrquing i traster. Tots els nostres edificis compten amb acabats de primera qualitat i certificat de sostenibilitat.

Sol·licita informació
Bialto nueva promoción de pisos de alquiler en Ensanche de Vallecas, Madrid

1er
trimestre.

2023

En comercialització

Ensanche de Vallecas

Madrid

Pisos de disseny de 70 a 130m2, de 2 habitacions i 2 banys complets, cuina completament equipada, àmplies terrasses amb lluminosos finestrals, aire condicionat, calefacció, pàrquing i traster. Tots els nostres edificis compten amb acabats de primera qualitat i certificat de sostenibilitat.

Sol·licita informació
Bialto nueva promoción de pisos de alquiler en Getafe, Madrid

1er
trimestre.

2025

Propera comercialització

Getafe

Madrid

Pisos de disseny de 50 a 150m2, de 1, 2 i 3 habitacions, amb 1, 2 i 3 banys complets, cuina completament equipada, àmplies terrasses amb lluminosos finestrals, aire condicionat, calefacció, pàrquing i traster. Tots els nostres edificis compten amb acabats de primera qualitat i certificat de sostenibilitat.

Sol·licita informació